Information om sommarkonferens i Ludviksborg 13-16 juli

Ludviksborg_sv

Varmt välkomna till vår första sommarkonferens i Ludvigsborg 13 till 16 juli

’’För Gud är allting möjligt’’ är temat för konferensen. Vi har äran att ha Pastor Thomas Schaller från församlingen Greater Grace Church i Baltimore som gästtalare. Pastor Schaller är även med oss under dagarna i Köpenhamn då vi når ut med evangeliet några dagar. Ludvigsborg ligger mitt i Skåne i naturskön miljö och det är där vi har våran huvudförsamling i Skåne.

Vi börjar veckan med att nå ut till Köpenhamn den 11 och 12 juli med evangelisation, sketchboard, musik, möten, mm. Varför inte kombinera denna tid i Köpenhamn med att besöka Tivoli till exempel. På morgonen den 13de så fortsätter vi till Ludvigsborg, med ett litet uppehåll för evangelisation i Malmö och lunch därefter. Sedan bär det av till Ludvigsborg som ligger 45 minuters bil, tåg, eller bussfärd ifrån Malmö. Första mötet på själva konferensen i Ludvigsborg är på kvällen den 13de.

Det finns flera alternativ till inkvartering i Ludvigsborg med omnejd. Konferenslokalen och boende är separata. Kontakta gärna boende/hotell direkt. Du kan även kontakta oss för information, mejl och telefon nedan.

Konferensavgiften är 300 sek för vuxna och 90 sek för barn under 13. Om du vill komma en dag så kostar det 100 sek för vuxna och 30 sek för barn under 13. För dem som bor på hotell ingår frukost på hotellet. Luncherna äter vi i Lund respektive Hässleholm före evangelisationen på Fredag och Lördag och är inte inkluderade i konferensavgiften. Vi kommer att förbereda gemensam kvällsmat Torsdag, Fredag, och Lördag, och en lunch på söndag till självkostnadspris av 40 sek. Kaffe och fika vid eftersnack finns.

Mer information om boende och program!

Vi ser fram emot en underbar tid tillsammans i naturskön miljö med fin gemenskap i Kristi Kropp och i Ordet. Kom och bli välsignad och var till en välsignelse.

P. Magnus Gustavsson,
Nådens Mission
Malmö-Ludvigsborg

För mer information kontakta Magnus Gustavsson.
Email: ggcmalmo@gmail.com
Telefon: 0722035247