Inför söndagen den 20 december 2020

—–

 

År 2020 har varit ett speciellt år på mer än ett sätt. Under en stor del av året har vi inte kunnat mötas fysiskt på grund av Coronasmittan. Vi har istället fått förlita oss på vad tekniken har kunnat erbjuda som tillfällig ersättning. Vi vet inte hur 2021 kommer att utvecklas, men vi hoppas naturligtvis att vi ska kunna ha möten på Pumpan snart igen.

Vi kommer dock att testa något nytt redan denna söndag, den 20/12, det vill säga 4:e advent. Om det slår väl ut så är förhoppningen att vi ska kunna sända söndagsmötena live på söndagar via detta forum tills vi förhoppningsvis kan ses under mera normala förhållanden.

 

Söndagen den 20 december – Fjärde advent

Gudstjänst 10.30
Predikan (svenska och engelska) redo, som vanligt, på Facebook och Youtube.

Eftersnack kl 11.30 – Nyhet!
Vi erbjuder även möjligheten att ha ett eftersnack med frågor, kommentarer och vittnesbörd för dem som vill. Detta kommer att ske via Google Meet. Information, instruktioner och länk hittar ni här nedan.

 

Instruktioner Eftersnack

Du kan välja att vara med antingen via dator/smartphone och då kan vi även ”ses”, eller om du föredrar att ringa in så finns även det alternativet nedan.

Observera detta angående mikrofonen:
– Om du vill prata, se till att din mikrofon är på.
– När du inte pratar, se till att din mikrofon är avstängd (mute). Det är för att undvika störande bakgrundsljud.

Alternativ 1: Via dator eller smartphone (telefon med video)
Gå in via din dator eller telefon genom att klicka på denna länk

Alternativ 2: Telefon (utan video)
Vill du hellre delta i eftersnacket per telefon (utan video) så går det också bra. Ring: +46 8 505 450 72 och använda Pinkod: 672 102 068#