Personuppgifter

På hemsidan, uppdaterad 2019 11

Vi använder cookies/kakor. Du kan läsa mer om cookies här.

Google Analytics är installerat på hemsidan och mäter bland annat hur mycket trafik som kommer till vår hemsida. Där kan man inte se någon personlig information som kan knytas till dig som person.

Om du som internetanvändare specifikt vill undvika att bli spårad av Google tillhandahåller Google själva följande tjänst

Mer om lagen om elektronisk kommunikation

Frågor och svar om kakor från PTS

Kontakt Nådens Mission: stockholm@ggwo.se

Medlem i Nådens Mission

För att bli medlem i Nådens Mission så krävs endast att du kommer och vill vara med. Vi har ingen registrerad medlemslista. Det finns en lista med telefonnummer så att vi kan påminna om när vi har möten.

Vill du också få påminnelser om möten och annat så hör av dig till stockholm@ggwo.se.

Om du inte längre vill ta emot påminnelser om möten via sms så hör av dig till oss via vändande sms, ring eller mejla till samma mejladress som ovan så tar vi bort dig.

Nyhetsbrev

Om du vill få uppdateringar om vad som händer på Nådens Mission så kan du anmäla dig till vårt nyhetsbrev. Skicka ett mejl till stockholm@ggwo.se och säg att du vill få vårt nyhetsbrev. För att avregistrera dig från nyhetsbrevet klicka på ”avregistrera” längst ner i mejlet.

Mejladresser sparar vi i programmet Mailchimp. Du kan när som helst få dina uppgifter raderade. Hör av dig till stockholm@ggwo.se för att få dina uppgifter raderade.